registreren

Spelregels/Algemene voorwaarden

Spelregels Museuminspecteurs Zomervakantie 8 juli t/m 3 september 2017

MEEDOEN – Bezoek tussen 8 juli en 3 september 2017 een museum, maak een account aan op Museumkids.nl en doe een inspectie via museumkids.nl/insturen of de gratis app en je doet automatisch mee. Om een inspectie te kunnen doen moet je een museumkidsaccount hebben en mag je bij aanvang van het seizoen niet ouder zijn dan 12 jaar.

PERIODE - Alle inspecties die tussen tussen 8 juli en 3 september 2017 succesvol zijn geüpload doen mee aan de wedstrijd.

LEEFTIJD - Museumkids is een site voor kinderen tot en met 12 jaar. Om kans te maken op de prijs moet je 12 jaar of jonger zijn.

PRIJS - Met je ingezonden inspectie maak je kans op een van de zes prijzen: drie iPad mini en drie Nikon Coolpix W100 fotocamera's met bijbehorende rugtas. De winnaars worden bekendgemaakt in de week van 4 september. Winnaars krijgen per mail bericht. De prijsuitreiking vindt plaats in een nader te bepalen museum.

EXTRA PRIJZEN - Een aantal musea looft een eigen prijs uit voor inspecties die in de zomervakantie in hun museum gedaan zijn. Ook deze winnaars maken we bekend in de week van 4 september. Door een inspectie in te vullen bij deze musea en je registratie op Museumkids.nl te bevestigen maak je automatisch kans op deze prijzen. De musea ontvangen van Museumkids een lijstje van alle inspecties uit de actieperiode (08.07.2017-03.09.2017) zonder namen of andere persoonlijke informatie van de museuminspecteurs. Uit deze anonieme inspecties kiezen de musea hun winnaars. Museumkids neemt daarna contact op met de winnaars en vraagt toestemming om het mailadres aan het museum door te mogen geven. Als daar voor 15.09.2017 geen reactie op komt wordt een andere winnaar gekozen.

UITSLAG - De winnaars krijgen per mail bericht. De uitslag wordt bekendgemaakt op Museumkids.nl, op onze Facebookpagina en via ons Twitteraccount @Museumkids. Inhoudelijke beoordeling: De Museumvereniging selecteert in de wedstrijdperiode zes inzendingen die

1) Volledig zijn ingevuld,
2) Goed laten zien waarom een museum wel/niet het bezoeken waard is,
3) Origineel zijn
 

PRIVACY - De informatie die je over jezelf geeft in je account en in je inspectie wordt gebruikt om de winnaars te kunnen selecteren en om contact te kunnen opnemen met de winnaars. Deelnemers die niet voldoen aan de overige algemene voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. Museumkids.nl behoudt zich het recht voor om de identiteit en leeftijd van de winnaars te controleren voor uitgifte van de prijzen.


Spelregels Museuminspecteurs Voorjaarsvakantie 18 februari-5 maart 2017
 

MEEDOEN – Bezoek tussen 18 februari en 5 maart 2017 een museum en doe een inspectie via museumkids.nl/insturen en je doet automatisch mee. Je mag alle musea in Nederland inspecteren. Om een inspectie te kunnen doen moet je een museumkidsaccount hebben en ben je bij aanvang van het seizoen niet ouder dan 12 jaar.

PERIODE - Alle inspecties die tussen 18 februari en 5 maart 2017 succesvol zijn geüpload doen mee aan de wedstrijd.

LEEFTIJD - Museumkids is een site voor kinderen tot en met 12 jaar. Om kans te maken op de prijs moet je 12 jaar of jonger zijn. Museumkids.nl behoudt zich het recht voor om de identiteit en leeftijd van de winnaars te controleren voor uitgifte van de prijzen.

PRIJS - Met je ingezonden inspectie maak je kans op een van de vier Nikon Coolpix W100 fotocamera's met bijbehorende rugtas. Twee winnaars worden bekendgemaakt op 27 februari, de twee andere worden bekendgemaakt op 6 maart. Winnaars krijgen per mail bericht.

UITSLAG - Inhoudelijke beoordeling: De Museumvereniging selecteert in de wedstrijdperiode inzendingen die 1) volledig zijn ingevuld 2) het best duidelijk maakt aan andere kinderen waarom dat museum het bezoeken waard is en 3) origineel zijn. De winnaars krijgen per mail bericht. De uitslag wordt bekendgemaakt op Museumkids.nl, op onze Facebookpagina en via ons Twitteraccount @Museumkids.

PRIVACY - De informatie die je over jezelf geeft in je account en in je inspectie wordt gebruikt om de winnaars te kunnen selecteren en om contact te kunnen opnemen met de winnaars. Deelnemers die niet voldoen aan de overige algemene voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

 

 

Spelregels Museuminspecteurs 2016-2017

Spelregels    

 • Van je bezoek aan een museum kun je tussen 15 oktober 2016 en 29 oktober 2017 een inspectie insturen. Om een inspectie te kunnen doen moet je een museumkidsaccount hebben en ben je bij aanvang van het seizoen niet ouder dan 12 jaar
 • Gebruik hiervoor de vragenlijst op de website, of de gratis museuminspecteurs-app.
 • Andere mensen kunnen op jou stemmen, zonder te registreren. Daarmee verdien je punten. Hoe meer inspecties en hoe meer stemmen, hoe hoger je puntenaantal.
 • Je mag elk museum één keer inspecteren. Staat een museum meer dan 1 keer in je lijst, dan worden de dubbele inspecties verwijderd.
 • Elke inspecteur kan maximaal 18 inspecties invoeren.
 • Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd als inspecties.
 • De 10 inspecteurs die op het einde van 29 oktober 2017, 23:59 uur het hoogste aantal punten hebben voor maximaal 18 unieke inspecties winnen een prijs. Daarbij tellen alleen inspecties ingevuld tussen 15-10-2016 en 29-10-2017.


De prijzen

 • De tien Museuminspecteurs met de hoogste scores ontvangen een door Museumvereniging samengesteld reuzenpakket kunstenaars- en knutselspullen.
 • De allerbeste Museuminspecteur mag zich daarnaast een jaar lang 'Museuminspecteur van het jaar' noemen en wint naast het cadeaupakket een volledig verzorgd VIP-museumbezoek voor de klas of het gezin. Je kunt kiezen tussen een dagtrip met je klas (max 35 personen) of een weekend met je vader, moeder en broertjes/zusjes in een luxe hotel vlakbij het museum van je keus.
 • Elk museum kan worden geïnspecteerd. Elk museum kan op de website worden geplaatst met uitzondering van die musea die door de Museumvereniging niet geschikt worden geacht. Deelname aan acties, bevoorrading van materialen en het ontvangen van het predicaat 'Kidsproof museum' is echter voorbehouden aan leden van de Museumvereniging. Een bij de Museumvereniging aangesloten museum krijgt het predicaat Kidsproof als er meer dan 40 inspecties zijn gedaan waarbij de gemiddelde score 7,5 of hoger is. Daarbij tellen alleen inspecties ingevuld tussen 15 oktober 2016 en 29 oktober 2017.
 • De feestelijke prijsuitreiking voor de Museuminspecteurs en Kidsproof musea vindt plaats op een centrale locatie in Nederland, op vrijdagmiddag 10 november 2017. De 10 museuminspecteurs met de hoogste scores en de deelnemende musea zullen via e-mail worden geïnformeerd over waar en wanneer de uitreiking is.
 • Bij het vermoeden van niet echt uitgevoerde inspecties op basis van de kwaliteit van invullen of de hoeveelheid inspecties kunnen ingestuurde inspecties worden geweigerd of verwijderd. De gebruiker kan daarnaast ook worden uitgesloten van verdere deelname aan de wedstrijd. Hierover zal de deelnemer geïnformeerd worden. De stemmen op een inspecteur moeten uniek en eerlijk zijn verkregen. Bij het vermoeden van dubbele stemmen en/of scripting, proxyservers e.d. zullen de stemmen worden verwijderd.
 • De winnende Museuminspecteur van het jaar kan het jaar daarop niet opnieuw de hoofdprijs winnen.
 

Algemene voorwaarden 2016

1. Definities

"Spelregels"=de volledige tekst van dit document
"Website"=de website www.museumkids.nl
"wij", "ons", "onze"=De Museumvereniging
“je”, “jou”, "jouw"=dat ben jij, de gebruiker van de website

2. Gedragscode

Het is niet toegestaan om op de website

 • te vloeken, of kwetsende of grove taal te gebruiken;

 • andere bezoekers te discrimineren, te bedreigen, seksueel te intimideren of op andere manier lastig te vallen;

 • privé-gegevens van andere mensen te plaatsen;

 • racistische, discriminerende of pornografische informatie te plaatsen

 • illegaal verkregen informatie te plaatsen;

 • informatie te plaatsen die inbreuk maakt op de auteursrechten of andere intellectuele eigendomsrechten van anderen;

 • virussen of ander materiaal waarmee ons systeem of onze software kan worden beschadigd te plaatsen;

 • reclame of andere commerciële uitingen te plaatsen.

3. Weigering toegang website

Als we merken dat jij je niet aan de gedragscode houdt of dat je niet voldoet aan een eventuele leeftijdsbeperking met betrekking tot (een onderdeel van) de website, dan kunnen wij besluiten jouw inspectierapporten niet te publiceren. Zie jij dat iemand anders zich niet aan de gedragscode houdt dan kun je dit bij ons melden door een mailtje te sturen naar: info@museumkids.nl.

4. Intellectuele eigendomsrechten

Alle informatie die op de Website staat is ons eigendom en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en merkrechten.
De inhoud van de Website is uitsluitend bestemd voor jouw eigen, persoonlijke gebruik. Zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming mag je de informatie niet voor andere doeleinden gebruiken. Je mag de informatie dus niet verkopen. Je mag de informatie die op de Website staat ook niet kopiëren, of bewerken. Als wij ontdekken dat informatie die door jou op de Website is geplaatst inbreuk maakt op rechten van anderen, dan mogen wij deze informatie onmiddellijk te verwijderen. Door het uploaden of aan ons toesturen van informatie verleen je ons gratis toestemming om deze informatie te gebruiken in alle media binnen de Wet bescherming persoonsgegevens en binnen de Auteurswet.

5. Uitsluiting van garanties

Wij geven geen garanties met betrekking tot de kwaliteit en inhoud van de Website. We kunnen bijvoorbeeld niet garanderen dat de Website altijd foutloos is en geen onnauwkeurigheden of typefouten bevat. De informatie die door jou of andere gebruikers op de Website wordt geplaatst, wordt niet door ons gecontroleerd, dus wij geven geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, integriteit of kwaliteit van deze informatie. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor de inhoud of voor schade geleden als gevolg van het door jou lezen, plaatsen, verzenden of ontvangen van de inhoud van de Website. Je begrijpt en erkent dat wij het recht hebben om jou de toegang tot de Website te weigeren of de door jou geplaatste informatie te verwijderen, indien dit in strijd is met de Spelregels.
Daarnaast geldt dat wij voor de werking van de Website afhankelijk zijn van het functioneren van het internetnetwerk en van de kwaliteit van de telecommunicatieverbinding tussen jou en ons. We kunnen om die reden ook niet garanderen dat de Website altijd beschikbaar is.

6. Beperking van aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die is ontstaan door of verband houdt met de inhoud van de website, zoals schade als gevolg van het door jou lezen, plaatsen, verzenden of ontvangen van de inhoud van de Website. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van met virus besmette informatie of andere schadelijke informatie die door jou of anderen op de Website is geplaatst. Tot slot aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik, de werking, het uitvallen of onbereikbaar zijn van de website.

7. Verantwoordelijkheid van je ouders

Wij willen dat het bezoeken van de website voor een ieder, met name voor kinderen, veilig is. Wij doen dan ook ons uiterste best om de kindvriendelijkheid van de website te waarborgen. Van de ouders en/of verzorgers die hun kinderen toestaan om de website te bezoeken en te gebruiken, vragen wij echter wel dat zij toezicht houden op hun kinderen en hen eventueel begeleiden. Ouders en/of
verzorgers zijn verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen en voor de beslissing welke onderdelen van de Website wel of niet geschikt zijn voor hun kinderen. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk.

8. Vrijwaring

Je vrijwaart ons voor eventuele aanspraken van anderen voor het gebruik door jou van de website in strijd met deze spelregels.
Je begrijpt dat wij beperkte invloed hebben op de aard en inhoud van de informatie die door jou of andere gebruikers op de Website worden geplaatst, of worden verzonden of ontvangen, en dat wij op geen enkele wijze het gebruik dat jij en anderen van de Website maken, controleren. Je stemt er bij deze mee in dat jij ons volledig vrijwaart voor alles wat door iemand tegen ons worden ingesteld in verband met jouw gebruik van de website of informatie afkomstig van de website.

9. Privacy

Je kunt de Website gebruiken zonder persoonsgegevens te verstrekken. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die jou als persoon identificeren of die informatie over je verschaffen. Denk bijvoorbeeld aan je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.
Het kan echter voorkomen dat jij zelf bepaalde persoonsgegevens aan ons verstrekt, bijvoorbeeld omdat je informatie over jezelf invult op een online registratieformulier of wanneer je ons een e-mailbericht stuurt met een verzoek of vraag. Wij zullen jouw persoonsgegevens in dat geval strikt vertrouwelijk behandelen en alleen gebruiken voor zover dat nodig is om jouw verzoek of vraag te behandelen, om contact met je te onderhouden, of om het doel te realiseren waarvoor je jouw persoonsgegevens aan ons hebt gegeven, bijvoorbeeld deelname aan een prijsvraag of aanmelding voor een nieuwsbrief. Wij handelen hierdoor in overeenstemming met de Wet bescherming
persoonsgegevens.
Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden geven zonder jouw toestemming, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Indien je jouw persoonsgegevens of andere informatie die je aan ons hebt gegeven, wilt wijzigen of wilt verwijderen, dan kun je een mailtje sturen naar info@museumkids.nl. Vermeld daarbij duidelijk je naam en wat precies je verzoek is. Ook wanneer je niet langer informatie van ons wilt ontvangen, zoals onze nieuwsbrief dan kun je dit ons ook altijd laten weten door een mailtje te sturen naar info@museumkids.nl.

10. Slotbepalingen

Indien één of meer bepalingen van deze Spelregels nietig zijn of vernietigd worden, dan blijven de overige bepalingen onverkort van kracht. Wij zullen in dat geval de nietige of vernietigde bepaling(en) vervangen door (een) rechtsgeldige bepaling(en), waarbij zoveel mogelijk aansluiting zal worden gezocht bij de oorspronkelijke bedoeling van de betreffende bepaling(en).
Op de relatie tussen jou en ons is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Spelregels zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

 


Geofort 2017 - Foto: (c) Fred Ernst voor Museumvereniging