Museumkids Awards 2018-2019

Alle Kidsproof musea en de beste Museuminspecteurs

We tellen af... 9 november Museumkids Awards 2018-2019 

Je ziet nu op Museumkids geen scores van andere gebruikers of van de musea meer. Hier lees je waarom. 

Sinds oktober 2017 verzamelen we jullie inspecties en stemmen. En nu, een jaar later, wordt het behoorlijk spannend, want de tien inspecteurs met de meeste stemmen vallen over een maand in de prijzen. Ook weten we bijna welke musea dit jaar de titel Kidsproof Museum hebben verdiend! Tot de bekendmaking van de winnaars hebben we de scores verborgen. Je ziet geen cijfers meer bij de musea of bij de inspecteurs. 

Alle data op een rijtje:

🏆12 oktober 2018 - We verbergen de scores. Museuminspecteurs zien alleen nog hun eigen score, de scorelijst is niet meer zichtbaar op de site. Museumcijfers zijn ook verborgen. Je kunt nog wel stemmen en inspecteren. 

🏆28 oktober 2018 - De wedstrijd is gesloten. Je kunt geen musea niet meer inspecteren en je kunt geen stemmen meer uitbrengen op andere inspecteurs. 

🏆9 november 2018 - Feest! We maken bekend wie de winnaars zijn van dit inspecteursjaar! Daarna start een nieuw inspecteursjaar en kun je weer musea inspecteren. 

Ook jouw stem telt! Bezoek deze maand nog een museum en laat op Museumkids een inspectie achter. Meedoen kan nog tot en met 28 oktober 2018, dan sluit de wedstrijd. De beste museuminspecteurs Ên de meest Kidsproof musea van Nederland worden op 9 november 2018 bekend gemaakt. 

FLASHBACK!

Weet je het nog? Rutger, bekend van het YouTube-kanaal Furtjuh bezocht vorig jaar de landelijke winnaar: Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder. Benieuwd welk museum de landelijke winnaar van 2019 gaat worden? Hou dan deze pagina in de gaten! 

Kidsproof

Kidsproof musea

De titel Kidsproof is een publieksprijs. Alle bij de Museumvereniging aangesloten musea die in de afgelopen inspectieperiode 40 of meer inspecties hebben ontvangen en daarbij van de kinderen een gemiddeld cijfer van minimaal 7,5 hebben behaald, mogen zich na de feestelijke bekendmaking Kidsproof noemen. Het museum met de hoogste gemiddelde score is de nationale winnaar. In elke provincie is er een provinciewinnaar. Heeft een provincie geen museum met meer dan 40 inspecties dan krijgt het hoogstscorende museum een eervolle vermelding.

Download de
Museuminspecteurs app!

Download de
Museuminspecteurs app!

Google Play Google Play

Waar staat het MuseumKaartnummer?

Het nummer staat rechts op de Museumkaart