registreren

Het Museuminspecteurseizoen 2015-2016 is afgesloten

Op 14 oktober is het feest! Dan ontvangen de 10 beste Museuminspecteurs én alle Kidsproof musea hun prijzen tijdens een feestelijke middag in Beeld en Geluid in Hilversum!

Yup, dat betekent dat Museuminspecteurs nu even ‘gesloten’ is. Maar… vanaf 15 oktober 2016 is het weer mogelijk om via deze website of de App inspecties in te sturen. Tot dan!
Winnaars

Nr. 1 Kidsproof museum
2016 van Nederland
Nr. 1 Winnaars Kidsproof museum 2016 per provincie
Eervolle vermelding per provincie
Alle Kidsproof musea 2016

Nr. 1 MuseuminspecteurPrijsuitreiking


Op 14 oktober zullen de top 10 museuminspecteurs samen met Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand de prijzen uitreiken aan de kidsproof musea!

Bij de Kidsproof Musea is er per provincie een winnaar die de prijs krijgt uitgereikt door een Museuminspecteur. Verder mogen de musea die minimaal 40 inspecties hebben en daarbij een cijfer 7,5 of hoger scoren zich Kidsproof noemen.

Klaas van Kruistum en Saskia weerstandMet Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand
(foto bron: KRO-NCRV)Over Museuminspecteurs


Een jaar lang kon je musea inspecteren en stemmen winnen voor je account. De fanatiekste inspecteurs worden beloond met mooie prijzen. Doe jij volgend seizoen ook weer mee? Vanaf 15 oktober 2016 kun je weer inspecteren.Prijzen


De top 10 museuminspecteurs van seizoen 2015-2016 winnen een tas vol museum-goodies, een museumkaart en ook mogen zij de prijzen overhandigen aan de Kidsproof-musea. De allerbeste museuminspecteur mag zich een jaar lang 'Museuminspecteur van het jaar' noemen en mag op VIP museumbezoek klas of gezin. De nummers 2 en 3 winnen een iPad Air.


Voor musea:

Wilt u alle informatie over uw museum in een handige infographic? Als museum heeft u live inzage in de actuele inspecties via uw persoonlijke dashboard. Vraag voor uw museum een gratis login aan via info@museumkids.nl.